Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego » | Od najstarszego do najnowszego
Wyszukujesz w serwisie spotkania.wiara.pl
wyszukaj we wszystkich serwisach wiara.pl » | wybierz inny serwis »
Czas wakacji i urlopu to nieustanny progres. Poznajemy nowe doznania, klimaty, smaki. Wędrujemy, wyciszamy się, opada napięcie. Jak gąbka chłoniemy otaczającą nas rzeczywistość. Rozwijamy się.
Kulinarna podróż po Podlasiu.
Jak szybko upiec klasyczny, irlandzki chlebek sodowy?
Czyli mega czekoladowy wielki suflet :)
Gdzie otworzono pierwszy, wegetariański sklep mięsny?
Jak przyrządzić domowego hamburgera z wspaniałymi dodatkami, chrupiącym boczkiem i rumianą cebulą?
Proste do przyrządzenia, ale bardzo smaczne pieczone pierożki z nadzieniem.
Na to pytanie odpowiadano sobie podczas spotkania w... wiejskiej świetlicy. Gościem debaty w Suchej Górnej był dr Grzegorz Sobel z Uniwersytetu Wrocławskiego.
Kraków został wybrany na Europejską Stolicę Kultury Gastronomicznej 2019. Tytuł przyznała po raz pierwszy Europejska Akademia Gastronomiczna.
W niedzielę 19 czerwca odbędzie się festiwal "Śląskie smaki". W okolicach Areny Zabrze na przyjezdnych i mieszkańców będzie czekać wiele atrakcji.