Prawdziwe masło w kremówce
W jedzeniu, które przyrządzamy innym, jest coś z ewangelicznego aktu dzielenia się. Henryk Przondziono

Prawdziwe masło w kremówce

Brak komentarzy: 0
GN 13/2012

publikacja 29.03.2012 00:15

Z Adamem Gesslerem o magdalence, „Dziadach” i służeniu innym rozmawia Barbara Gruszka-Zych.

Barbara Gruszka-Zych: Małe ciasteczko – magdalenka – a wyzwala wielkie wspomnienia Marcela Prousta. Jakie smaki budzą Pana wspomnienia?

Dziękujemy, że z nami jesteś

To dla nas sygnał, że cenisz rzetelne dziennikarstwo jakościowe. Czytaj, oglądaj i słuchaj nas bez ograniczeń.

Czytasz fragment artykułu

Subskrybuj i czytaj całość

już od 14,90

Poznaj pełną ofertę SUBSKRYPCJI

Masz subskrypcję?
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.
Pierwsza strona Poprzednia strona Następna strona Ostatnia strona
oceń artykuł Pobieranie..