Przez żołądek do duszy

Dlaczego chrzan to sprzymierzeniec w walce ze świątecznym przejedzeniem? Co sprawia, że biała kiełbasa smakuje wyjątkowo? Jak połączyć wielkanocne „niebo w gębie” z niebem w sercu?

Siostra Aniela Garecka SDS gotuje od ponad 50 lat. Większość tego czasu przepracowała w seminarium salwatorianów w Bagnie. Zakonnicy wyliczyli, że wykarmiła tam ponad 400 kandydatów do kapłaństwa. Jej wieloletnie doświadczenie podpowiada, że do świąt od strony kulinarnej trzeba się przygotować.

Dostępne jest 3% treści. Chcesz więcej? Zaloguj się i rozpocznij subskrypcję.
Kup wydanie papierowe lub najnowsze e-wydanie.

«« | « | 1 | » | »»

aktualna ocena |   |
głosujących |   |
Pobieranie.. Ocena | bardzo słabe | słabe | średnie | dobre | super |

Wiara_wesprzyj_750x300_2019.jpg

Rozpocznij korzystanie