Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego » | Od najstarszego do najnowszego
Wyszukujesz w serwisie spotkania.wiara.pl
wyszukaj we wszystkich serwisach wiara.pl » | wybierz inny serwis »
Tradycyjne, z farszem mięsnym albo ruskie; bardziej "nowoczesne", czyli z dziczyzną lub egzotycznymi owocami - wśród całej gamy smaków pierogów, które opanowały Mały Rynek, każdy znajdzie coś dla siebie!Zdjęcia: Monika Łącka /Foto Gość
Na Małym Rynku do niedzieli trwa 13. Festiwal Pierogów o Puchar św. Jacka. Który smak w tym roku okaże się największym hitem?
II Lasowiacki Festiwal Pierogów odbył się na placu im. J. Piłsudskiego w Stalowej Woli.
Ola, Inna, Julia, Natalia, Iryna, Maria i Ola, które znalazły schronienie w Bytomiu, wraz z gminą i restauracją Zelter zainicjowały akcję, w ramach której będą lepić i sprzedawać pierogi.
W Szkole Podstawowej w Zawierzbiu trwa dwudniowa akcja "Solidarni kulinarnie z Ukrainą". Nauczyciele i panie z Ukrainy przygotowują pierogi, z których dochód przeznaczony będzie na potrzeby rodzin dzieci z Ukrainy, które uczęszczają do miejscowego Przedszkola i Publicznej Szkoły Podstawowej.
Mistrz patelni Jakub Kuroń wraz z bratem Kacprem przygotowali danie z kapusty okraszone sosem ze sfermentowanej soi.