Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego | Od najstarszego do najnowszego »
Wyszukujesz w serwisie spotkania.wiara.pl
wyszukaj we wszystkich serwisach wiara.pl » | wybierz inny serwis »
Radzi Dominika Reich, ambasadorka smaków.
Pierogi to symbol nie tylko polskiej kuchni, ale również świątecznej magii i wspólnego spędzania czasu.
W niedzielę 19 czerwca odbędzie się festiwal "Śląskie smaki". W okolicach Areny Zabrze na przyjezdnych i mieszkańców będzie czekać wiele atrakcji.
Kraków został wybrany na Europejską Stolicę Kultury Gastronomicznej 2019. Tytuł przyznała po raz pierwszy Europejska Akademia Gastronomiczna.
Na to pytanie odpowiadano sobie podczas spotkania w... wiejskiej świetlicy. Gościem debaty w Suchej Górnej był dr Grzegorz Sobel z Uniwersytetu Wrocławskiego.
Proste do przyrządzenia, ale bardzo smaczne pieczone pierożki z nadzieniem.
Jak przyrządzić domowego hamburgera z wspaniałymi dodatkami, chrupiącym boczkiem i rumianą cebulą?
Gdzie otworzono pierwszy, wegetariański sklep mięsny?
Czyli mega czekoladowy wielki suflet :)
Jak szybko upiec klasyczny, irlandzki chlebek sodowy?