Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego | Od najstarszego do najnowszego »
Wyszukujesz w serwisie spotkania.wiara.pl
wyszukaj we wszystkich serwisach wiara.pl » | wybierz inny serwis »
Staraniem trzech pań Walkowskich - Alfredy i jej dwóch córek: Lidii oraz Katarzyny, ukazała się właśnie książka kulinarna "Hildegardowa kuchnia polska". Znajdziemy w niej prawie 180 przepisów na dania z naszej rodzimej kuchni, które zostały zmienione w ramach filozofii żywienia św. Hildegardy z Bingen.
W Legnicy powstała pierwsza "hildegardowa" książka kulinarna o polskiej kuchni.
O byciu chrześcijańskim rewolucjonistą i uczeniu się strategii walki duchowej z ks. Januszem Wilkiem, diecezjalnym duszpasterzem młodzieży diecezji legnickiej, rozmawia Jędrzej Rams.