Z łyżką po Polsce

«« | « | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | »»
Składniki: ok. 3,5 l wywaru mięsnego lub z kostki rosołowej, 1 cebula, 1/2 pora, 2 ząbki czosnku, liść laurowy, 4–5 niewielkich ziemniaków, 2 marchewki, ok. 1/3 selera, garść świeżych liści pokrzywy, garść szpinaku, podagrycznika lub szczawiu, 250 ml jogurtu lub śmietany, 1 łyżka suszonego lubczyku lub zielonej pietruszki, sól, pieprz, maggi

GN 19/2020 DODANE 07.05.2020 AKTUALIZACJA 17.05.2020

«« | « | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | » | »»
Wiara_wesprzyj_750x300_2019.jpg

Rozpocznij korzystanie