Szukany tag:
uporządkuj wyniki:
Od najnowszego do najstarszego | Od najstarszego do najnowszego »
Wyszukujesz w serwisie spotkania.wiara.pl
wyszukaj we wszystkich serwisach wiara.pl » | wybierz inny serwis »
Soczewica staje się coraz bardziej popularna w daniach obiadowych, sałatkach i w postaci past na kanapki.
Jest jednym z najpopularniejszych wypieków w Stanach Zjednoczonych. Tam 23 lutego obchodzony jest nawet dzień chleba bananowego.
Jest daniem kojarzonym głównie z tradycyjną kuchnią węgierską.
Słodkie, kruche ciasteczka posypane cukrem pudrem znane są także jako chrust.
Ostatnio na portalach społecznościowych i Instagramie zagościła moda na drugie śniadanie i zdrowy lunch w słoikach.
Batat to inaczej wilec ziemniaczany, czyli po prostu słodki ziemniak.
Warto poświęcić czas na ich przygotowanie, bo smakiem wygrywają z gotowymi produktami.
Jej kolor ożywi stół, a skład wzbogaci zestaw przekąsek na imprezie.
Zwykle kojarzą się z deserem. Przygotowane na słono zaskoczą smakiem.